Cauta oferta dupa cod:
 

Teren dezvoltare Copou

Informatii generale

 | vanzari apartamente noi in Iasi

Terenul propus spre vanzare este situat in Iasi , zona Copou (Restaurantul LA CASTEL), este intravilan si are o suprafata de 40.000 mp.
Terenul are o panta usoara si are un regim de inaltime D+ P+2E+ M, un front stradal de 100 ml, iar accesul la teren se face printr-un drum asfaltat.
Terenul beneficiaza de urmatoarele utilitati: electricitate, gaz metan, are apa curenta prin retea apa-canal, canalizare prin retea apa-canal, fiind recomandat ca destinatie rezidentiala.

 

Alte specificatii:

 

Terenul este pretabil pentru o dezvoltare imobiliara de mare anvergura, dar proprietarul este dispus sa vanda terenul si in loturi mai mici, sau sa stabileasca impreuna cu cumparatorul un grafic de plati ulterioare.

 

Accesul la teren este foarte facil iar zona poate aduce avantaje unui nou proiect imobilar.

 

Terenul detine P.U.Z. aprobat pentru constructia de locuinte cu un regim de inaltime de 9 m, un C.U.T de 1.05 si un P.O.T. de 35 %.

 

 

INTER IMOBILIARE este PROMOTOR si AGENT de VANZARI a acestei suprafete de teren.

 

Pentru detalii complete si pentru vizionarea ofertei contactati consilierul nostru imobiliar.

Consilier vanzari:

D-l Ciprian Iovu
Tel/Fax:  0232.22.66.66
Mobil:    0720.22.66.66       
ciprian.iovu@interimobiliare.ro

Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 7425
 

Cine va prezinta aceste terenuri?


Acest site apartine agentiei Inter Imobiliare din Iasi. Prin el, agentia noastra, vine in intampinarea celor ce doresc sa cumpere un teren in Iasi, indiferent de destinatie: rezindetiala (constructie casa), comerciala sau industriala, agricola sau forestiera.

De ce este util terenuri-iasi.ro pentru dvs?


Sectiunea de lotizari si ansambluri de terenuri rezidentiale va prezinta majoritatea zonelor rezidentiale noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic despre aceste zone si ofertele de parcele de terenuri disponibile in cadrul fiecarui proiect.