Cauta oferta dupa cod:
 

Loturi teren - La Livada -

Informatii generale

 | vanzari apartamente noi in Iasi

Inter Imobiliare va propune spre achizitie parcele de teren cu diferite suprafete, cu plata in rate direct la proprietar, rate incepand cu 50euro/luna, fara comision de intermediere.
Intreaga lotizare contine 22 de parcele, cu suprafete cuprinse intre 514mp si 643mp si este situata la 10Km de Catedrala Catolica, la numai 350m de sos. Iasi – Voinesti.

Situatia Juridica

Terenul este detinut de o persoana fizica, are schita cadastrala, intabulare si dezmembrare pe fiecare lot in parte. Intraga suprafata este identificata topocadastral si la cerere se poate identifica fiecare lot in parte, iar extrasul de carte funciara este liber de orice sarcina.

Date Tehnice

Atat drumul de acces din sos. Iasi – Voinesti (cei 350m) cat si calea de acces dintre parcele este de 7m. Fiecare lot are o deschidere directa de minim 30m la calea de acces, iar inclinatia terenului este de 6% ( aceasta caracteristica diminuand simtitor costurile de construire). Conform datelor furnizate de primarie, pe aceste terenuri se pot construi case sau vile cu un regim de inaltime de 6m la cornisa( P+M), are un pot de 30% din suprafata, toate acestea fiind suficiente pentru construirea de case si vile cu pana la 300mp suprafata construita.

Electricitatea

Reteaua de energie electrica este situata la 150m de intreaga lotizare.

Apa

Zona beneficiaza din anul 2009 de conducta de apa potabila, care este situata la sos. Iasi – Voinesti, adica la 350m de lotizare.

Canalizarea

Pentru aceasta utilitate este recomandata constructia de fosa ecologica.

Incalzirea

Acest proces se poate afectua prin centrala pe lemne sau mixta, centrala pe lemne si electrica.

Distante

Loturile de teren sunt situate la 5Km de noua sosea de centura a Iasiului, la 7Km de hipermarketurile Carrefour, Metro, Praktiker.

  
INTER IMOBILIARE este PROMOTOR si AGENT de VANZARI a acestei suprafete de teren.

 


 

 

Pentru detalii complete si pentru vizionarea ofertei contactati consilierul nostru imobiliar.

Consilier vanzari:

D-l Sebastian Andrei
Tel/Fax:  0232.22.66.66
Mobil:    0729.089.086      
ciprian.iovu@interimobiliare.ro


Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 70732
 

Cine va prezinta aceste terenuri?


Acest site apartine agentiei Inter Imobiliare din Iasi. Prin el, agentia noastra, vine in intampinarea celor ce doresc sa cumpere un teren in Iasi, indiferent de destinatie: rezindetiala (constructie casa), comerciala sau industriala, agricola sau forestiera.

De ce este util terenuri-iasi.ro pentru dvs?


Sectiunea de lotizari si ansambluri de terenuri rezidentiale va prezinta majoritatea zonelor rezidentiale noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic despre aceste zone si ofertele de parcele de terenuri disponibile in cadrul fiecarui proiect.